الخميس، مارس 01، 2012

سمك مقلى بصوص التارتار



المقادير

بيضتان
كيلو سمك فيليه
كوب ونصف مسحوق البقسماط
زيت للقلي

لعمل صوص التارتار

كوب مايونيز
ملعقة مسترده
ملعقة صغيرة من الليمون

طريقة التحضير

ضعي البيض واخفقيه في طبق 
والبقسماط في طبق آخر
 ثم أحضري السمك الفيليه وضعيه في البيض ثم في البقسماط واتركيه لمدة 5 دقائق
لعمل الصوص
 ضعي المايونيز، عصير الليمون والمسترده في طبق
 وقلّبي المحتويات جيداً
اقلى السمك على الجانبين
 لمدة من 2 إلى 3 دقائق حتى يصبح لونه ذهبياً ثم أخرجيه من الزيت
ضعي السمك في طبق التقديم وبجانبه الصوص 
وبالهنااااااا

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

4 التعليقات:

هشام الجندي يقول...

مرمر
أختي الغالية
تسلم ايدك
هابقىة اخليكي تمسكي البوفيه
يوم فرحي استعدي من دلوقتي
تحياتي لك
ودمتي في حفظ الرحمن
هشام

ليلى الصباحى.. lolocat يقول...

السلام عليكم

احييك يامرمر على ركنك الجميل وعلى جهدك الرائع فيه
بارك الله فيك حبيبتى
تسلمى يارب

تحياتى لك

جوليا العرب يقول...

تسلم الأيادي على السمك اللذيذ :)

عالم المرأة يقول...

بصراحة أنآ اموووت في السمك المقلي ولكن حاجربه المرة الجاية بصوص التارتار ..

يسلمو الايادي على الوصفة ..

دمتي بود ^_^

template by Osama hosny 2009