سمك مقلى بصوص التارتار
المقادير
بيضتان
كيلو سمك فيليه
كوب ونصف مسحوق البقسماط
زيت للقلي
لعمل صوص التارتار
كوب مايونيز
ملعقة مسترده
ملعقة صغيرة من الليمون
طريقة التحضير
ضعي البيض واخفقيه في طبق
والبقسماط في طبق آخر
ثم أحضري السمك الفيليه وضعيه في البيض ثم في البقسماط واتركيه لمدة 5 دقائق
لعمل الصوص
ضعي المايونيز، عصير الليمون والمسترده في طبق
وقلّبي المحتويات جيداً
اقلى السمك على الجانبين
لمدة من 2 إلى 3 دقائق حتى يصبح لونه ذهبياً ثم أخرجيه من الزيت
ضعي السمك في طبق التقديم وبجانبه الصوص
وبالهنااااااا
4 التعليقات:
مرمر
أختي الغالية
تسلم ايدك
هابقىة اخليكي تمسكي البوفيه
يوم فرحي استعدي من دلوقتي
تحياتي لك
ودمتي في حفظ الرحمن
هشام
السلام عليكم
احييك يامرمر على ركنك الجميل وعلى جهدك الرائع فيه
بارك الله فيك حبيبتى
تسلمى يارب
تحياتى لك
تسلم الأيادي على السمك اللذيذ :)
بصراحة أنآ اموووت في السمك المقلي ولكن حاجربه المرة الجاية بصوص التارتار ..
يسلمو الايادي على الوصفة ..
دمتي بود ^_^
إرسال تعليق