الثلاثاء، نوفمبر 15، 2011

اسكالوب الدجاج


اعزائى واصدقائى متابعى مدونتى
وحشتونى جدا
وسامحونى على غيابى الكتثير
علشان كده جايه وجايبه معايا اليوم
طبق جميل ومحبوب لكثير منا
واعتقد انه ح يعجبكم قوووووى
اسكالوب الدجاج


المقادير 

أربع صدور دجاج مخلى

بصلة كبيرة مفرومة

2 حبة فلفل أخضر مفرومتان

نصف ملعقة خردل مطحون

ثلاث ملاعق خل

2 ملعقة كزبرة مفرومتان

ملعقة دقيق بالخميرة

ملعقة من صلصة صويا

ملعقة فلفل أبيض

نصف ملعقة ملح

ربع ملعقة سكر

بيضة

خبز أبيض مفتت 

الطريقة

قطعي صدور الدجاج إلى شريحتين
ثم رشيها بالملح ومديها بالشوبك لتفقد سماكتها
ثم اتركيها جانباً 
اخلطي البصل والفلفل والخردل
والسكر والخل والكزبرة
والدقيق والبيضة والصلصة 
حركيها جيداً بالملعقة
ثم أضيفي إليها الدجاج 
واحتفظي بالمقادير في الثلاجة لمدة نصف ساعة
غطي صدور الدجاج بالخبز الأبيض المفتت
ثم اقليها على نار متوسطة
حتى تصبح لوناً ذهبياً 
وقدميها مع البطاطس المقلية
وبالهنااااا
لمزيد من الوصفات تقدرى تشوفيها

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

2 التعليقات:

جايدا العزيزي يقول...

لذيذ جدا مرمر بموووووت فى الطبق ده

والطريقه كمان سهله جدا وجديده

شكرا قلبى

تحياتى

الندى يقول...

الله مرررررة لذييذ ما أقاومة أبد
وبطريقتك كمان أكيد بيكون أحلى

يعطيك العافية
وتسلم ايديك ،

template by Osama hosny 2009