كباب حله ولا أحلى من كده
الطبق ده اهداء منى الى كل امرأه عامله
لانه سهل جدا ومش بياخد وقت
وممكن تتبليه قبل ما تروحى شغلك وترجعى
تحضريه فى دقائق
مقادير كباب الحله
نصف كيلو شرائح من اللحم البقري
2 بصل
فلفل حار " ممكن الاستغناء عنه "
بهارات
زنجبيل
ملح
قطع من دهن الخروف
الطريقه
الطريقه
قطعي البصل والفلفل شرائح واخلطيهم مع شرائح اللحم والبهارات والزنجبيل واتركيها في الخليط
لمدة 4 او 5 ساعات في الثلاجة
لمدة 4 او 5 ساعات في الثلاجة
ضعي الخليط في إناء على النار من غير ميه
ولما يغلي هدى النار عليه واتركيه
لغايه ما يستوى
ولما يغلي هدى النار عليه واتركيه
لغايه ما يستوى
لفي الإناء بورق الألمونيوم
وادخليه الفرن
ولا يكمل السوى سخني فحمة على النار
وضعيها عليه ليكتسب رائحة الشواء
ويقدم مع طبق مكرونها أو بطاطس محمرة .
وبالهناااا
لمعرفة طريقة
وادخليه الفرن
ولا يكمل السوى سخني فحمة على النار
وضعيها عليه ليكتسب رائحة الشواء
ويقدم مع طبق مكرونها أو بطاطس محمرة .
وبالهناااا
لمعرفة طريقة
كاليمارى محشى للشيف الشربينى
حتلاقيها فى مكتبه الفيديو
4 التعليقات:
ميه ميه يامرم
احب انا الوجبات اللي في السريع السريع دي
:))
روووووووووووووعة
سهلة وبسيطة
بجربها
تسلمي ياجمل مرمورتي
اخبارك ياقمر؟
بحب وصفاتك السريعة
كانك عارفة اني مكسله
ههههههههه
تقبلي مروري
سلامي لارق مرمورتي.
مرموره حلو قوي كباب الحله ده
هو فعلا سهل وبسيط
بس انا مش بحب الزنجبيل :(
ميرسي ليكي يا قمر
حبية قلبي وحياتي مرمورتي
حبيت الكتبه فيها حاجات كثير والاحلى انها فيديو عشان نعرف نطبق اكثر
تسلمي ياقمر
والله حبيتها
بكون اشوفها دائما
بقولك يامرمورتي
انا ضفت ايميلك الي اعطيتيه لجايدا عشان اضيفك عندي
بس مستغربة انك ماقبلتي او ان الميل الي اخذته غلط
مابعرف
سلامي لارق مرمورتي.
إرسال تعليق