الاثنين، مارس 28، 2011

سمك مشوى بالزبدة

عزيزتى
مرحبا بكِ فى ركن المرأه
النهارده ح اقدم طريقه عمل سمك مشوى على الطريقه العراقيه
طريقه سهله وبسيطه
ولذيذه فى نفس الوقت
تحضيرها مش ح ياخد منك اكثر من عشر دقايق
وزمن الطهى 45 دقيقه
يعنى اكله جميله ولذيذه وفى ظرف أقل من ساعه زمن
تقدرى تجهزيها اول ما ترجعى من شغلك

المقادير
شرائح سمك فيليه
ملح
بهارات السمك
أو أى بهارات اخرى حسب رغبتك
ثوم مطحون
زبدة

الطريقه

أضيفي الملح إلى السمك
ادهنى الزبدة على جميع أطراف السمك
ثم أضيفي بودرة الثوم وأيضاً البهارات
أتركي الخلطة لمدة لا تقل عن 3 ساعات في الثلاجة
 ممكن تعملي الخلطه قبل ما تروحى شغلك 
 ثم ضعيها في الفرن لمدة 45 دقيقة
إلى أن يتم نضجها
تزين بالبقدونس
وقدميها مع الأرز والخضروات لو حبيبتى
وبالهنااااا
اتمنى تكون طريقه السمك عجبتك
لمزيد من الوصفات فى

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

0 التعليقات:

template by Osama hosny 2009