الخميس، يوليو 08، 2010

خلطه بهارات ... حكااااااايه


المقادير

ثلاث ملاعق طعام كمون مطحون
ثلاث ملاعق طعام كزبرة مطحونة
ملعقة طعام ليمون أسود ناعم
ملعقة شاي زنجبيل مطحون
ملعقة طعام قرفة مطحون
ملعقة طعام كركم مطحون
ثلاث ملاعق طعام هيل مطحون
ملعقة طعام فلفل أسود مطحون ناعم
ملعقة طعام زعفران مطحون

الطريقة

تخلط المقادير مع بعضها
 خلطاً جيداً
 للتأكد من توزعه بطريقة منتظمة
 ثم تحفظ في الوعاءالخاص
 بالبهارات.
وتستخدم هذه الخلطة
 في عمل الرز بجميع أنواعه
واللحوم
والدجاج والمحشيات

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

6 التعليقات:

أتنين حبيبين يقول...

بخخخخخخخخخخخ

مرموره حياااااااااااااااااااتى
وحشتينى ياقلبى

أتنين حبيبين يقول...

ماشاء الله عليكى حبيبتى

وصفاتك تجنن وهاااايله مووووووووووووووت

ربنا يسعدك يارب

السُـلطانة يقول...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ..

المهم مع الخلطة النفس في الأكل عشان تتسبك الطبخة .. سلمت الأنامل وربنا يوفقك.

mrmr يقول...

توتا
اهلا بيكى يا قمر
بجد بتوحشينى بالرغم من انى على طول بشوفك !!!
بشوفك بقلبى يا عمرى
تسلم خطوتك

mrmr يقول...

السلطانه
اهلا بيكى
دى اول زياره ليكى عندى لازم ارحب بيكى اشد ترحيب ونعمل الواجب
طاااااااااخ وطووووووووووووخ
دى طلقتين كده على الماشى سلام كبير شحط محط صعيدى للسلطانه

طبعا يا حبى الرك على النفس
وطبعا نفس الصعايده ما فيش اجمل من كده
ولا انت رايك ايه

ربنا يسعدك وميحرمنيش من خطوتك

لـــولا وزهـــراء يقول...

تسلم الايادي ياقمر ..واااااااااااااااااااو بجد تحفة
لولا

template by Osama hosny 2009