مكرونه باللحمه المفروومه و الزباااادى مافيش اسهل من كده
المكونات
400 جرام مكرونة اسباغيتي
علبة زبادي حجم كبير
ربع كيلو لحم مفروم
ملح + فلفل اسود + نص ملعقة ملح الصوديوم + صنوبر مقلي للتزيين
طريقة التحضير
خذي اللحم وحطية في مقلاة مع قليل من الزبدة وحركية
الى ان يستوي اللحم ويحمر شويه
ضيفى اليه الملح و الفلفل الاسود
و ملح الصوديوم
اسلقى المكرونة كالمعتاد وتصفينها وتضعيها في
طبق التقديم
نضرب الزبادي بالشوكة ونوزعه على وجة
المكرونة وهي حارة قبل تبرد
وبعدين توزعى اللحم المفروم على الزبادي
وفي النهاية زينيها بكمية سخية من الصنوبر المقلي وتتاكل وهي حارة
وبالف هناااااااااااااا
ما فيش أسهل من كده ولا أسرع من كده
ولا ايهههههههههههههههه
5 التعليقات:
المرة دي جبتيها مافيش أسرع ولا أسهل منها والخيبانه إللي تقول غير كدا ولا إيهههههههههه
شكرا لك غاليتي وتحياتي لك وعلى فكرة مهما حاولت أظبطها في مطعم بيعملها تحفة عشان كدا صرت أروح أكلها هناك أطعم !!
حبيبتى
وحشتينى
وعارفه انى متأخره عنكى لظروف تعب امى ربنا يشفيها يارب
متشكره ليكى على مجهوداتك الرائعه
ربنا يبارك فيكى
توتا
ام الخلود
انتى يا حبى باين عليكى اتعودتى تاكلى فى المطعم
لكن جربى كده مره على مره حتلاقى نفسك متقنه الحاجه
شكرا لمرورك وربنا يسعدك
توتا
اهلا يا غاليه
انا بعذرك يا حبى
المهم ماما تكون بخير
ربنا يباركلك فيها ويخليها ليكى
خدى بالك منها يا توتا اللا الام مش تتعوض ابدا
ربنا يمد ايده بالشفاء العاجل
نورتى يا قمر
طبعا ما فيش اسهل من كده ولا اسرع من كده
تسلم ايدك يا مرمر
منال
إرسال تعليق