الثلاثاء، يونيو 15، 2010

مكرونة اسباجيتي مع الدجاج والليمون

المقادير
250 جرام مكرونة اسباجيتي
كوب ونصف دجاج مطهي ومقطع مكعبات
ثلث كوب زبد مذاب
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة بقدونس طازج مقطع أو 1 ملعقة كبيرة بقدونس مجفف
ربع ملعقة صغيرة بردقوش
ربع ملعقة صغيرة مسحوق الثوم
 
الطريقه
نسلق المكرونة عادى خالص
 ونقلبها مع الدجاج + الزبد +  عصير الليمون +  البقدونس +  البردقوش  + مسحوق الثوم و نتبلها  بالملح والفلفل الأسود
وممكن نضع على الوجه  مقدار مناسب من الجبن البارميجان أو الجبن الرومي

متهيألى ما فيش اسهل من كده
وبالهنااااااا

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

4 التعليقات:

العلم نور يقول...

طبق شهي جدا وبسيط .. وأنا أحب أحط فيه شوية تحابيش كمان عشان تتسبك الطبخة.

تسلم الأتيادي

mrmr يقول...

ام الخلووووووود
اهلا بيك ديما منورانى
ربنا يبارك فيكى وميحرمنيش منك ومن دخلتك عليا
هههههههه

Kariman Al Essawy يقول...

وجبة سهلة وسريعة شكرا لكِ
جربي استبدال الزبد بزيت الزيتون سوف تجدي طعم رائع له مع المكرونة إذا كنتِ تحبينه، وسيكون أخف من الزبد.

mrmr يقول...

اهلا اهلا ..Food Lover
مدونتى زادت نور بوجودك
اتمنى ان نتعاون و نتشارك الافكار والمقترحات

template by Osama hosny 2009