فراخ مشوي بالأعشاب
المتطلبات
2 ملعقة طعام بقدونس مفروم
2 ملعقة صغيرة زعتر أخضر ورق طازج مفروم
1 ملعقة صغيرة ميرامية ناشفة
3 فص ثوم مفروم
1/4 كوب زيت زيتون
1/4 كوب خل
ملح وفلفل أسود بحسب رغبتك
3/4 كيلو صدور فراخ منزوعة الجلد
طريقتك اللى ح تنفيذي بها
البقدونس + الزعتر + الميرامية + الثوم + زيت الزيتون + الخل
+ الملح والفلفل الأسود في الخلاط وتخلطيهم مع بعض .
يوضع الفراخ في طبق ويضاف إليه الخليط السابق.
يغطى الطبق ويترك لينقع في الثلاجة لمده ساعتين او يومين ذى ما تحبى
من ح يحصل حاجه
بعد كده نتخلص من السائل الذي نقع فيه يطهى الفراخ تحت الشواية
لمدة 10 دقائق لكل جهة أو لغاية ما يستوي
أويغطى بورق الألمونيوم
ويطهى في الفرن
وبالهناااااااا
متنسيش تجربيها وابقى ادعيلى بقى
6 التعليقات:
ماشاء الله اكلات ولا اروع من كده
ربنا يكرمك يارب ويسعدك حبيبتى
ليه مش بتزورينى غير مره واحده بس
منتظراكى ياقمر تنورينى فى كل بوست هيكون ليا الشرف
انا ضيفه مدوانتك للمتابعه ان شاء الله
دمتى اختى وحبيبتى بكل الخير
توتا
اهلا يا توتا
نورتينى يا قمرايه
بس كده يا حبى ح تلاقينى بايته عندك الليله بس جهزى العشا
ويكون مليان هبر هبر
وانا ح اضيف مدونتك عندى فى شباب على طول
ربنا يسعدك ويكون معاكى
اكلة هااايلة انا بحب الفراخ جدا
تسلم ايدك عالوصفة اللذيذة
وحشاني ياحبيبتي واعذريني عالتقصير
متحرمش منك ياقلبي
يا مراحب يا مراحب بنواره قلبى
ازيك يا قمر
انا لسه جايه من عندك دلوقتى موضوعك فى منتهى الجمال ربنا يسعدك
وبعدين لو بتحبى الفراخ اتفضلى مد ايديك متتكسفيش البيت بيتك ههههههه ( اقصد المدونه بتاعتك ) بالهناااا يا عمرى
ربنا معاكى ويحافظ عليكى
طبق مشهي للغاية سلمت يداكِ :)
Food Lover
اهلا يا حبى
بالهنااااااااااااااااا
اتمنى تكون عجبتك
ربنا يكرمك ويسعد قلبك
إرسال تعليق