الحواوشي على طريقتى
10 رغيف خبز بلدي
كيلو لحمة مفرومة
3 بصلات متوسّطة الحجم
فلفل رومي
فلفل حار
بهارات وفلفل أسود
ملعقة سمنة
ملح
كزبرة ناشفة
طريقة التحضير
فى إناء واسع نشوح البصل المبشور فى السمن
ونقطع الفلفل
ونضع اللحم المفروم والبهارات
وقلّبيهم كويس
بعد كده أحضري العيش وقسمي كل رغيف نصفين
وابدئي احشي كل رغيف بكمية مناسبة من الخليط السابق
وادهني كل رغيف بسمنة من على الوش
أحضري ورق زبدة
ولفي الحواوشي كويس
ودخليه الفرن في درجة حرارة مناسبة
وتابعيه طبعاً لحد ما يستوي وهتلاقي الورق بيبدأ في الاحمرار
بعد كده طلعيه من الفرن
وقدّميه بقى مع سلطة الطحينة اوالسلطة الخضراء
شفتى بقى طريقه سهله اذاى
بالهنا والشفا
6 التعليقات:
اولا تسلم اديكى على الفكره الرائعه للحواوشى ثانيا
لو عايزه تكسبى فلوس وتشتغلى على النت زورى مدونتى
http://resalatye.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html
مرحبا بيك
نورتى مدونتى يا جميل
انا بالفعل زرت مدونتك وعجبتنى قوى الفكره
تجنننن سهلة ولذيذة
تسلم ايدك ياقمر
دمتِ بود
نواره
نورتى يا قمر
تمام تسلم الايادي
انا باعمله كده برضه
تسلم اديكى يا مرمر
ندى حبيه قلبى
ازيك
اتمنى تكونى بخير ... اكيد ارتحتى من المذاكره عقبالى يارب
بالتوفيق ان شاء الله
شكرا ياقمر
إرسال تعليق