الخميس، مايو 20، 2010

الحواوشي على طريقتى



المكوّنات

10 رغيف خبز بلدي
كيلو لحمة مفرومة
3 بصلات متوسّطة الحجم
فلفل رومي
فلفل حار
بهارات وفلفل أسود
ملعقة سمنة
ملح
كزبرة ناشفة

طريقة التحضير
فى إناء واسع نشوح البصل المبشور فى السمن  
ونقطع الفلفل
ونضع اللحم المفروم والبهارات
  وقلّبيهم كويس
 بعد كده أحضري العيش وقسمي كل رغيف نصفين
 وابدئي احشي كل رغيف بكمية مناسبة من الخليط السابق
 وادهني كل رغيف بسمنة من على الوش
 أحضري ورق زبدة
ولفي الحواوشي كويس
 ودخليه الفرن في درجة حرارة مناسبة
 وتابعيه طبعاً لحد ما يستوي وهتلاقي الورق بيبدأ في الاحمرار
 بعد كده طلعيه من الفرن
 وقدّميه بقى مع سلطة الطحينة اوالسلطة الخضراء
شفتى بقى طريقه سهله اذاى
 بالهنا والشفا

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

6 التعليقات:

قناه ايما يقول...

اولا تسلم اديكى على الفكره الرائعه للحواوشى ثانيا
لو عايزه تكسبى فلوس وتشتغلى على النت زورى مدونتى
http://resalatye.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

mrmr يقول...

مرحبا بيك
نورتى مدونتى يا جميل
انا بالفعل زرت مدونتك وعجبتنى قوى الفكره

غير معرف يقول...

تجنننن سهلة ولذيذة

تسلم ايدك ياقمر

دمتِ بود

mrmr يقول...

نواره
نورتى يا قمر

shimaa elkholy يقول...

تمام تسلم الايادي

انا باعمله كده برضه

تسلم اديكى يا مرمر

mrmr يقول...

ندى حبيه قلبى
ازيك
اتمنى تكونى بخير ... اكيد ارتحتى من المذاكره عقبالى يارب
بالتوفيق ان شاء الله
شكرا ياقمر

template by Osama hosny 2009