الجمعة، مايو 07، 2010

قطع الدجاج المقرمشة بالشيبس الحار

المقادير
قطع من صدور دجاج وافخاد
تشبيس حارمكسر

التتبيلة
لبن زبادي
ملعقة ثوم مهروس
عصير ليمونة
ملعقة خل
ملعقة نعناع ناشف
كزبرة ناشفة وفلفل أسود وملح
ممكن بودرة فلفل حار

التحضير
نتتبل قطع الدجاج وتغطى وتترك فى الثلاجة من 2-3 ساعات
 كل مازاد كل ماكان الطعم شي شي
ثم خرجي قطع الدجاج وتغمس بالتشبيس
انا هنا سويت نوعين اضفت فلفل حار بالتتبيلة وغمسته بالتشيبس الحار
 ووضعته بصينية
وتغطى بقصدير وبالفرن لمدة ساعة تقريبا ويحمر الوجه
ممكن  تقدميها مع بطاطس مقلية  وسلطة البطاطس بالثوم

تعملى سلطه البطاطس بقى اذاى
( بطاطس مسلوقة - ملعقة صغيرة ثوم - ملعقة كبيرة مايونيز- ملح – وعصير ليمونة -  وتخلط بالخلاط  وتضيفى اليها البقدونس المفروم )

أنشر الموضوع فى المفضلات الاجتماعية من هنا



Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Facebook Twitter

2 التعليقات:

ندى الياسمين يقول...

طب ايه هو التشيبش الحار طيب ؟؟

ازيك يا جميل عامله ايه يارب تكوني بخير

mrmr يقول...

مرحبا ندى الياسمين
اولا بالنسبه للتشبيس هو نوع من انواع التوابل تلاقيها عن العطار وهى لبنانيه الاصل يوجد بها تشبيس حار وعادى وهى عباره عن 24 نوع من العطاره
ثانيا شكرا لمرورك يا قمر
واتمنى اكون عرفت افيدك بشئ وتكون الوصفات اللى بقدمها تحوز اعجابك
باى يا جميل

template by Osama hosny 2009