قطع الدجاج المقرمشة بالشيبس الحار
المقادير
قطع من صدور دجاج وافخاد
تشبيس حارمكسر
التتبيلة
لبن زبادي
لبن زبادي
ملعقة ثوم مهروس
عصير ليمونة
ملعقة خل
ملعقة نعناع ناشف
كزبرة ناشفة وفلفل أسود وملح
ممكن بودرة فلفل حار
التحضير
نتتبل قطع الدجاج وتغطى وتترك فى الثلاجة من 2-3 ساعات
كل مازاد كل ماكان الطعم شي شي
ثم خرجي قطع الدجاج وتغمس بالتشبيس
انا هنا سويت نوعين اضفت فلفل حار بالتتبيلة وغمسته بالتشيبس الحار
ووضعته بصينية
وتغطى بقصدير وبالفرن لمدة ساعة تقريبا ويحمر الوجه
ممكن تقدميها مع بطاطس مقلية وسلطة البطاطس بالثوم
تعملى سلطه البطاطس بقى اذاى
( بطاطس مسلوقة - ملعقة صغيرة ثوم - ملعقة كبيرة مايونيز- ملح – وعصير ليمونة - وتخلط بالخلاط وتضيفى اليها البقدونس المفروم )
2 التعليقات:
طب ايه هو التشيبش الحار طيب ؟؟
ازيك يا جميل عامله ايه يارب تكوني بخير
مرحبا ندى الياسمين
اولا بالنسبه للتشبيس هو نوع من انواع التوابل تلاقيها عن العطار وهى لبنانيه الاصل يوجد بها تشبيس حار وعادى وهى عباره عن 24 نوع من العطاره
ثانيا شكرا لمرورك يا قمر
واتمنى اكون عرفت افيدك بشئ وتكون الوصفات اللى بقدمها تحوز اعجابك
باى يا جميل
إرسال تعليق